Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pohádková říše

26. 11. 2014

 

Všechny jsme se shledali u brány, kde na nás čekal žabí princ. Ten nám pověděl, že nás přenese kouzelnou

bránou do pohádkové říše. Dal nám také radu, jak se z říše dostat zpět. Musíme sesbírat 13 špendlíků

od různých pohádkových postaviček. Jenže pohádky jsou daleko od sebe, takže se pěkně

projdeme. Ale za tu podívanou to bude stát za to:D

 

 

Přenesli jsme se do Pohádkové říše.

 

 

Jako první zastávka byla Bob a Bobek. Oba dva jsou velmi kamarádští králíčci a tak nám světle šedý špendlík dali hned.

 

 

Další pohádka, která byla zase o kousek dál a kvůli které jsme cesto viděli nádherný čistý rybník s labutěmi, byla Tom a Jerry. Tom chvíly protestoval, ale Jerry ho přemluvil a tak byl tmavě šedý špendlík náš.

 

 

Dále tu máme Lego Ninja. Cestou k nim jsme si prohlédly nádhernou perníkovou chaloupku. Ninjové jsou bojovní a chytří, takže nám špendlík nedali jen tak. Nejdřív jsme jim museli donést sadu zbraní. Po této záležitosti byl však tyrkysový špendlík náš.

 

 

Po cestě k další pohádkové postavičce jsme si prohlédli pařezovou chaloupku. Hned po ní jsme přišli k malému domečku Rákosníčka. Rákosníček je ale malý a neskušený a tak když se s námi loučil, špendlík mu vypadl a tak jsme so ho prostě vzali. Světle zelený špendlík.

 

 

Jako další pohádka byla vysoká véž, kde bydlí Locika. Když jsme jí vysvětlili proč tu jsme dal nám Pascal tmavě zelený špendlík. Locika ho svou pánví přemluvila.

 

 

Když jsme slezli z věže, uviděli jsme velkou ohradu, kde se pásla ovečka Shaun. Špendlík si hlídala zabodlý v plotě, ale dala nám ho za krásnou pampelišku k snědku.

 

 

Po cestě k Popelce jsme si prohlédli velkou jeskyni, ale jakmile vystčil drak hlavu ven, dali jsme se na útěk doprovázený vřeštěním. Popelka nás mile přivítala. Ukázala nám svého manžela a provedla po paláci. Světle modrý špendlík nám dala za krásně zaspívanou písničku od Kailey.

 

 

Další na řadě byla malá mořská víla, tedy Ariel. Tmavý, modrý špendlík nám dala za hřeben. Vidličku zahodila.

 

 

Mimoňové, které jsme našli pod zámkem Popelky, po nás za žlutý špendlík chtěli nový druh marmelády, protože tu, co vyrábí Gru jim nechutná. Džem jsme neměli ale nabídli jsme jim jahody na výbornou jahodou marmeládu. Rádi si je vzali.

 

 

Další zastávka byla kousek dál a tak jsme to odložili na další den.

Ráno jsme vyrazili. Došli jsme až k ohromnému domu zvaný Děs Běs. Žil tam duch Casper + jeho tři strýčkové. Jeden z nich odporoval a snažil se nás vystrašit, ale my jsme se nedali a hodný Casper nám světle fialový špendlík dal.

 

Šly jsme zase o dům dál a narazily jsme na další špendlík, který potřebujeme. Vlastnili ho víly z Winx Klubu. Nenechali jsme se zastavit a po krátké dohodě tmavě fialový špendlík získali.

 

 

Už chybí jen 2 špendlíky. Pohádkového světa máme dost a chceme domů. Další zastávka byla pod vodní hladinou, kde na nás čekala rybička Nemo. Nic neřekl, jen nám rychle dal oranžový špendlík. Ostatní ryby kolem říkaly, že se o něj hodněkrát popíchal a že ho nechce ani vidět.

 

 

Když jsme vyplavali a usušili jsme se, vyrazily jsme po silnici dál. Za chvíly kolem nás projel nejlepší kamarád známeho Belsk MC Queena, Burák. Špendlík mu vypadl a když si ničeho nevšiml, vzali jsme si ho. Červený a poslední špendlík je náš!

 

 

Před námi se objevila žába a přenesla nás pomocí špendlíků zpět do LP Módní Arény.

 

 

Tak jsme doma, doufám že se vám s pohádkovými postavami líbilo.

CK Raguelle