Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bangkok

12. 5. 2015

 

Vítám Vás na dalším zájezdě do Bangkoku. Vyrazily jsme brzy ráno, ještě za svítání. Odvezla nás tam velice módní růžová helikoptéra. Jen pro tak vysoce módní holčiny, jako jsme my, ovšem.

 

 

Hned co jsme dorazily do Thajska, jsme se vydaly po památkách a krásných místech Bangkoku. Jako první byl Velký palác, který je nazýván i jako královský palác. Je to obrovská stavba v ulici Thanon Na Phra Lan.

 

 

Počasí nám sice moc nepřálo, bylo zamračeno, ale i tak jsme si to moc užívaly. Dále jsme zamířily k Baiyok Twer II a doufaly, že nezačne pršet. Nestalo se :D Tento mrakodrap měří, dámy, 304 m! Je to nejvyšší budova ve města a i nejvyšší hotel v celé jihovýchodní Asii.

 

Sluníčko se na nás na chvíly přece jenom usmálo :)A tak jsme vyraily do obrovského parku - Lumpini Park. Je dominantou celého města. Pro Thajce je to místo, kde se mohou schovat před rušným životem ve městě.

 

Po památkovém dopoledni nám pořádně vyhládlo a tak jsme vyrazily na velký vodní trh - Floating market - , kde jsme si od kupců, jezdích na lodičkách, koupily šťavnaté ovoce.

 

Sluníčko bylo hodně nepředvídatelné. Nejdřív se na nás ani kapku neusmálo a teď svítilo o sto šest. Zašly jsme tedy k pobřeží Thajského zálivu, kde jsme se vykoupaly v jasně smaragdovém moři.

 

Když jsme se slunily, přišla k nám nějaká thajka a povídá ,,masaži?, masaži?''. Z toho jsme odvodily, že nám asi nabízí thajsou masáž, kterou jsme s nadšením přijali.

 

Krásné protažené a uchozené k smrti, jsme se vrátily do arény. Děkuji vám všem za účast :)

CK Raguelle